0 vare(r)

Betal med dankort

Landskabspleje

220 Topbanner

minilæsser Minilæssere Avant Staldkat
Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat
 

 


 

Avant 200 serien - spar tid, kræfter og penge 

Med en minilæsser fra 200 serien - og de mange kvalitets redskaber får du en total all-around multifunktionsmaskine, så du hurtigt og nemt kan anlægge en ny græsplæne, et blomsterbed, plante træer, buske eller endda grave et springvand.

Avant 225 med græsklipper200 serien er udstyret med hurtigskiftplade og Faster lyn-kobling, så det er hurtigt at skifte mellem redskaberne. Fra førersædet har du perfekt udsyn til redskabet, herfra kan du lade Avant tager det tunge læs, imens du styrer slagets gang. På den måde sparer du på kræfterne samtidigt med du også sparer tid og mandetimer.      

Med din Avant og det store redskabsprogram kan du vedligeholde fortove, klare forarbejdet til lægning af belægningssten, udjævne og transportere sand og muldlag hurtigt og let - og endda med én og samme maskine. Med en Avant 200 serie er det heller ingen sag at klippe græs, feje gårde og parker, der selvfølgelig gøres med lige så høj effektivitet som de bedste plænetraktorer.

Med læsserens kompakte dimensioner, har maskinen let adgang tilsteder, hvor det ellers kan være svært at komme frem med maskineri.  

Den lette og kompakte Avant er nem at transportere til og fra arbejdssteder på f.eks. en trailer, i en varebil eller på ladet af en ladbil.

 

  • En let og kompakt minilæsser, der har nem adgang til snævre steder
  • Stort og alsidig redskabsprogram
  • Let at transportere imellem arbejdssteder på f.eks. en trailer eller i en varebil
  • Klipper græs med høj effektivitet - præcis som de bedste plænetraktorer
 

 


 

Avant 225 med gravearm  Avant 225 med græsklipper  Avant 225 med skovl  Avant 225 med planeringsaggregat