0 vare(r)

Betal med dankort

Ejendomsvedligeholdelse

220 Topbanner

minilæsser Minilæssere Avant Staldkat
Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat
 

 


 

Avant 200 serien - i stedet for en havetraktor

Den leddelte Avant med knækstyring er langt mere mobil og alsidig end en havetraktor. Med minilæsseren er det ingen sag at udføre de nødvendige ejendomsvedligeholdelsesopgaver hele året rundt. Firehjulstrækket, den stærke løftearm og den kraftfulde hydraulik gør det muligt at bruge et af Avants mange redskaber - og gør 200 serien til en fremragende ejendoms- og vedligeholdelsesmaskine. Avant 225 med græsklipper med opsamler

Vintermånedernes sand- og saltspredning samt snerydningsopgaver kan let og hurtigt udføres med Avants minilæsser. Med Avant 225 får du et olieflow, hvilket bl.a. gør Avant 225 i stand til at køre med Avant sneslyngen. Også i sommermånederne er Avanten på pletten og klarer nemt fejning, græsslåning, vedligehold af park og haver mv. For at gøre dit arbejde så komfortabelt som muligt, så kan du vælge at få din Avant med kabine, sædevarme og EL-joystick.

Avant 200 serien kan udstyres med vejtrafik sæt, hvilket muliggør indregistrering til kørsel på offentlig vej. Herudover er det muligt at få sat LED arbejdsbelysning på.

Mange kommuner og offentlige institutioner har allerede en Avant minilæsser fra 200 serien, som udfører ejendomsvedligeholdelse og sørger for vedligehold af institutionernes haver, grønne områder og gårdspladser.

 

Med en Avant fra 200 serien får du:

  • En hers maskine til vedligeholdelse 
  • Stort redskabsprogram
  • Hurtigskiftplade og Faster lyn-kobling
  • Multi funktions display
  • Mulighed for kabine, sædevarme og EL-joystick 

 


 

Avant 225 med græsklipper  Avant 225 med sneslynge  Avant 225 i gang med at jævne grus  Avant 225 med skovl