0 vare(r)

Landbrug

Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat
Alt i Minilæssere Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæsser Minilæssere Staldkat Avant
Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat Minilæssere Minilæsser Avant Staldkat Avant Minilæsser Minilæssere Staldkat Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat
 

 

Avant 400 serien - Den helt rigtige størrelse

Avant_400_serien

En Avant 400 serie minilæsser er det helt rigtige valg af maskine til de arbejdsopgaver i landbruget, som kræver en kompakt maskine med en lille venderadius. Minilæsseren er den oplagte løsning til håndtering af ensilage, udmugning, rengøring og mange andre opgaver på gården. Avant 400 serien løfter og transportere let forskellige høballer, da minilæsseren netop er bygget til kunne løfte tungere læs og høballer.

Ved at vælge denne kompakte minilæsser, får du den mest økonomiske måde at mekanisere mange af gårdens arbejdsopgaver som f.eks. ensilageudlægning, udmugning og rengøring. Den er en uovertruffen hjælp ved bygge- og anlægsarbejde på gården, samt en hurtig og effektiv maskine til både have- og ejendomsvedligeholdelse.

Du er garanteret den helt rigtige og mest effektive maskine, når du vælger en minilæsser fra Avant, og har mulighed for at vælge mellem 100 forskellige redskaber fra Avants store redskabssortiment, som alle sikrer dig veludførte opgaver rundt om på gården.

 

 


 

Avant_400_serien Avant_400_serien Avant_400_serien