0 vare(r)

Minilæssere

Minilæssere til udlejning  


 

Vi har udvalgt tre minilæssere til udlejning, der hver især opfylder forskellige behov. Vi har fx. nogle der ikke er så høje og så har
vi nogen med stor løftekapacitet, hydraulik kapacitet og endda også nogle der kører på gas! Så uanset hvad dit projekt lyder på,
så har vi helt sikkert en minilæsser der kan opfylde dine krav. 

Alle vores maskiner er udstyret med ROPS sikkerhedsbøjle, så sikkerheden er i orden når du kører med vores maskiner. Avanten er knækstyret og er derfor meget manøvre dygtig og nem at komme rundt med. Knækleddet er stift og det øger stabiliteten af maskinen, da det betyder at hvis bagenden skal vippe, så skal forenden også.

Minilæsseren adskiller sig også fra andre minilæssere ved at have førersædet placeret foran knækket. Det betyder at når du kører på en Avant, så følger du altid dit redskab du har placeret foran dig, og har derfor det bedste udsyn.(R-seriens modeller er en undtagelse, der er førersædet placeret bagved knækket.)

Vi vejleder dig til det bedste valg, så du får løst din arbejdsopgave på den mest optimale måde. 
Staldkat Avant udlejning

AVANT 520+

En lille og snild maskine, der med sine 135 cm i højden, er den laveste  maskine vi tilbyder til udlejning. Den er velegnet til små løfteopgaver, men har også hydraulikkapacitet til diverse nedbrydningsopgaver.

- Lav maskine
- Hydraulik kapacitet på 44 l/min
- Teleskoparm 
- Bredde: 103 cm

KUN 850 kr. pr. dag 

    

 

  


 

 

 

 

 

 

Staldkat Avant udlejning

AVANT 525 LPG

Minilæsseren kører på gas og er derfor meget egnet til steder hvor støjniveau og udledning skal være på det laveste som fx. i hestestalden, lagerhallen eller lignende steder.

- Hydraulik kapacitet på 36 l/min
- Kører på gas og er derfor optimal ved kørsel inden døre. (Udluftning er stadig nødvendigt!)
- Teleskoparm 
- Bredde: 104 cm

KUN 2370 kr. pr. dag 

 

 

 udlejning af minilæsser med lavt støjniveau og udledning  Udlejning af minilæsser der kører på gas  Udlejning af gasdrevet minilæsser

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Staldkat Avant udlejning

AVANT 630

Med denne model får du en maskine med stor løftekapacitet og høj hydraulikkapacitet, så der er stor set ikke en opgave den ikke kan klare.

- Stor løftekapacitet
- Parallelstyring
- Hydraulik kapacitet på 44 l/min
- Bredde: 130 cm standard. (kan laves om til 99 cm, med et gebyr på 200 kr. )

KUN 1800 kr. pr. dag 

 

Udlejning af stærk minilæsser   Leje af stabil minilæsser  Udlejning af minilæsser der kan løfte over 1 ton tonsOBS. Mindste udlejningspris er 1 dags leje.